City på Internet

Et udvalg af nyhedssider og fansider om Manchester City på nettet

 

Cityfan på Facebook - løst og fast om City og debat om aktuelle emner.Manchester Citys officielle hjemmeside. Nyheder og information om klubben. I online-shoppen kan købes trøjer og diverse souvenirs.

 

Manchester Evening News. Nyheder og øvrige informationer om City skrevet af lokale journalister. 

 

BBC er kendt for seriøs og grundig nyhedsdækning - også på fodboldområdet. City har sin egen sektion med nyheder og statistik.

 

 

Skysports pumper millioner i Premier League via BSkyB TV-aftalen. Nyheder og statistik. City har sin egen sektion.

Bluemoon. Uafhængig fanside lavet af Ric Turner. Nyheder og mange informationer, herunder gode spillerportrætter, debatforum, m.m.

 

 

City Till I Die - engelsk fanside spækket med historie. Kronologisk gennemgang af samtlige sæsoner siden 1894 til og med den igangværende sæson. Stor alfabetisk database med spillerprofiler.
 
Masser af billeder på denne hjemmeside lavet af en mangeårig engelsk City-fan, som er journalist og her deler en fin samling private fotos med os andre. 

 

Bemærk at Wikipedia er en side der i princippet kan redigeres af hvem som helst. Men der er ganske fin information at hente her.

Football Ground Guide - en fremragende side hvis du er interesseret i engelske fodboldstadions. Her kan du finde nyttige oplysninger om Etihad Stadium. Desuden kan du finde stadion-informationer og stadion-fotos fra samtlige 92 ligaklubber.

  

 

Her kan du finde videoklip fra en række City-kampe samt diverse amatøroptagelser lavet af fans.
 
 


Senest opdateret 18.09.21